За нас

Street Food & Music Festival – нов модел за градски фестивал

От 23.07 до 26.07.2020 в Пловдив ще се съберат професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които обичат да готвят, кулинарни блогъри и влогъри, автори на кулинарни книги и простосмъртни консуматори.

В рамките на 4 дни ще превърнем площад „Централен“ в  музикално– кулинарна арена. Ще смесим различни изкуства в неповторима комбинация!

Ще се запознаем с кулинарните предпочитания на едни от най-популярните личности в България, ще се посмеем и най-вече – ще танцуваме, защото музикалната ни програма е неустоима!

На фестивалната сцена ще видим популярни актьори и музиканти, които свирят и пеят, а след това и ще готвят.

През 4-те дни на фестивала страхотни готвачи и STREET FOOD майстори от Пловдив и страната ще дадат най-доброто от себе си, за да нахранят всички посетители. В шатрите и мобилните кухни  ще опитате вкусна, топла и разнообразна храна, а студената бира и разхладителните коктейли ще допринесат за доброто ви настроение. В детската зона родители ще могат спокойно да оставят децата си и да се насладят на кулинарните изкушения или на артистичната ни програма. Очакват ви много дегустации, работилници и кулинарни демонстрации.

Вижте пълната програма ТУК